PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jarosław Danielski

Jarosław Danielski
Filmografia
 MONTAŻ (26)
2007
Zielone światło dla Neru
Montaż
2006
Gniewosz plamisty
Montaż
2005
Ryż PRL
Montaż
2005
Magurski park narodowy
Montaż
2004
Pobyt czasowy
Montaż
2004
Turki
Montaż
2003
Święto Wojska Polskiego. Historia i tradycje
Montaż
2002
Cmentarz Orląt
Montaż
2002
Stefan Pogonowski
Montaż
1999
Zdążyć przed zachodem
Montaż
1999
Tu jest nawet i nieźle
Montaż
1998
Blizna
Montaż
1998
wyśniona miłość
Montaż
1998
Gazda ze Skrzycznego
Montaż
1998
Historia w brązie
Montaż
1998
Muzeum Pana Boga
Montaż
1997
Bezdomna miłość
Montaż
1996
Szada i Wyszki oraz inne Borzyszki
Montaż
1996
Die Perlenfischer
Montaż
1993
Jan Józef Lipski
Montaż
1993
Daremna misja. Opowieść Jana Karskiego-Kozielewskiego
Montaż
1993
Wojna polsko-rosyjska z 1920 roku
Montaż
1993
Światło w mroku
Montaż
1993
Aleksander Kamiński "Kamyk"
Montaż
1992
I Rozbiór Polski
Montaż
1992
Od nadziei do upadku (II i III Rozbiór Polski)
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll