PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Prosiński
URODZONY: 18 marzec 1984, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (13)
2017
Zjazd absolwentów, czyli punkt odniesienia
Zdjęcia
2011
Wszystko płynie
Zdjęcia
2010
13 sierpnia 44
Zdjęcia
2009
Roznosiciele radości
Zdjęcia
2009
Dziewczyny
Zdjęcia
2009
Ptaki nieloty
Zdjęcia
2008
Karolcia
Zdjęcia
2008
Łódź od świtu do nocy
Zdjęcia
2007
Krupka 0,5
Zdjęcia
2006
Jasminum
Współpraca operatorska
2005
Szpada
Zdjęcia
2004
Linia
Zdjęcia
2004
Lustro
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
2004
Linia
Reżyser
2004
Lustro
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
2005
Szpada
Scenariusz
2004
Linia
Scenariusz
 AKTOR (1)
2004
Wszystkiego najlepszego
kominiarz
 PRODUKCJA (1)
2005
Szpada
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll