PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Damian Pietrasik

Damian Pietrasik
URODZONY: 01 styczeń 1972, Wrocław
ZMARŁ: 26 lipiec 2016 w wieku 44 lat, Jastarnia
Filmografia
 ZDJĘCIA (8)
2008
Jeszcze raz
Zdjęcia
2007
Futro
Zdjęcia
2006
Droga wewnętrzna
Zdjęcia
2004
Piekło niebo
Zdjęcia
2004
Tulipany
Zdjęcia
1998
Kopciuch
Zdjęcia
1997
Awaria
Zdjęcia
1997
Kilka chwil o Annie
Zdjęcia
 SCENOGRAFIA (1)
1997
Awaria
Scenografia
 SCENARIUSZ (1)
1997
Awaria
Scenariusz
Opis
Operator filmowy. Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll