PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Halina Dejowa

Halina Dejowa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (50)
1985
Ptaki Wisły
Montaż
1984
Azyl w nurcie Wisły
Montaż
1984
Woda cenniejsza niż perły i złoto
Montaż
1984
Tajemnicze plemię Dogonów
Montaż
1983
Puszcza Białowieska anno domini 1983
Montaż
1983
Safari. Podróż w krainę dzikich zwierząt
Montaż
1982
Adam Rychtarski
Montaż
1982
Rzecz o kormoranie (czarnym)
Montaż
1980
Świat Włodzimierza Puchalskiego
Montaż
1979
Raport w sprawie bobra
Montaż
1979
Lato na wyspie Króla Jerzego
Montaż
1978
Garść wspomnień
Montaż
1978
reklama M/S "Kapitan Ledóchowski"
Montaż
1978
Bąki, bączki, ślepowrony
Montaż
1977
Paryscy
Montaż
1977
Tam, gdzie Warta kończy swój bieg...
Montaż
1977
Pamiętam te wspaniałe konie
Montaż
1977
Józia
Montaż
1977
Na ptasim szlaku
Montaż
1976
Jeden z dwudziestu dwóch
Montaż
1976
Puszcza Jodłowa. Świętokrzyski Park Narodowy 1976
Montaż
1976
Paradoks kozioroga
Montaż
1975
Podhale
Montaż
1975
Gdy królowały gwiazdy
Montaż
1975
Szlakiem bezdomnych
Montaż
1975
Opowieść o ptakach i ludziach
Montaż
1975
Harmęże 2 : Staszak Jan
Montaż
1974
Wśród łąk i wód
Montaż
1972
Skansen pszczelarski
Montaż
1971
Bykowi chwała
Montaż
1971
Montaż
1970
Konfrontacja
Montaż
1970
W Tatrzańskim Parku Narodowym
Montaż
1970
Ewa + Ewa
Montaż
1970
Słodka tajemnica
Montaż
1969
Łódź 69
Montaż
1968
Karol Hiller
Montaż
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Montaż
1967
Komputery
Montaż
1966
Stacja kolejowa wobec wybuchu atomowego
Montaż
1966
Skok
Montaż
1965
W Ojcowskim Parku Narodowym
Montaż
1964
Żubry
Montaż
1964
Puszcza Białowieska
Montaż
1964
Tajemnicze podziemia
Montaż
1964
W sześciu spojrzeniach
Montaż
1963
Powroty
Montaż
1961
Wiatraki
Montaż
1959
Wyścig ze śmiercią
Montaż
1956
Mrówcze szlaki
Montaż
 PION REŻYSERSKI (4)
1982
Ngorongoro – raj zwierząt
Współpraca
1979
Obmyślam świat
Współpraca
1973
Zaczęło się od Iluzjonu
Współpraca
1966
Skok
Współpraca
Opis
Przez lata zawodowo związana z Wytwórnią Filmów Oświatowych w Łodzi. Odpowiadała za montaż wielu filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll