PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Janusz Czecz
URODZONY: 03 marzec 1928, Zaborze Grojec
ZMARŁ: 06 sierpień 1998 w wieku 70 lat, Łódź
Filmografia
 ZDJĘCIA (21)
2001
Datowane XX wiek
Zdjęcia
1999
Ptasie kolonie
Zdjęcia
1993
Dzieje kultury polskiej. Wiek srebrny
Zdjęcia
1992
Melchior Wańkowicz."Opowieść o bitwie"
Zdjęcia
1990
Wiedzą sąsiedzi, gdzie suseł siedzi
Zdjęcia
1987
Witold Żukowski - czyli tropami filmowej etnografii
Zdjęcia
1985
Ptaki Wisły
Zdjęcia
1983
Puszcza Białowieska anno domini 1983
Zdjęcia
1982
Król puszczy - Żubr
Zdjęcia
1977
Tam, gdzie Warta kończy swój bieg...
Zdjęcia
1976
Zanim powstał kościół
Zdjęcia
1975
Opowieść o ptakach i ludziach
Zdjęcia
1973
Pojednani miłują sią bardziej
Zdjęcia
1972
Uzbrojona wolność
Zdjęcia
1971
Cukierek
Zdjęcia
1971
Zdjęcia
1967
Archeologia
Zdjęcia
1967
Polskie Montmorency
Zdjęcia
1964
Muzyka dawna
Zdjęcia
1962
Gdzieś w Polsce
Zdjęcia
1960
Ludka
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1977
Tam, gdzie Warta kończy swój bieg...
Reżyser
1975
Opowieść o ptakach i ludziach
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
1975
Podhale
Scenariusz
1971
Cukierek
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll