PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Janeczek

Jerzy Janeczek
URODZONY: 22 marzec 1944, Itzehoe
Filmografia
 AKTOR (17)
2019
Supernova
ojciec Michała
2010
Kret
parkingowy Rysiek
1989
Virtuti
porucznik Józef Groński
1988
Spadek
Rysiek, zięć Zabielaka
1984
Cień już niedaleko
Marek
1981
Karabiny
Szaluga
1981
Cywil
1981
Bołdyn
Tałalej
1979
Gwiazdy poranne
Wasia Rabczuk
1977
Kochaj albo rzuć
1974
Nie ma mocnych
Witia Pawlak
1971
Aktorka
kelner
1971
Uciec jak najbliżej
student
1971
Szerokiej drogi, kochanie
Janek
1971
Meta
mężczyzna w punkcie Toto-Lotka
1969
Znicz olimpijski
Wojtek
1967
Sami swoi
Witia Pawlak
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll