PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Kruczkowski

Jacek Kruczkowski
URODZONY: 04 marzec 1963, Strzelce Opolskie
Filmografia
 ZDJĘCIA (9)
1988
Drugi pokój
Zdjęcia
1988
Złodziej
Zdjęcia
1987
Miserere
Zdjęcia
1986
Cela
Operator kamery
1986
Wesele
Zdjęcia
1986
Jakub
Zdjęcia
1985
Żaglowiec
Operator kamery
1985
Razem
Zdjęcia
1984
Kuracja
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1983
Woyzeck
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll