PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Opałka

Tomasz Opałka
URODZONY: 06 czerwiec 1983, Ostrowiec Świętokrzyski
Filmografia
 MUZYKA (13)
2015
Prawykonanie
Muzyka
2013
Ex Animo
Muzyka
2012
Orły Górskiego
Muzyka
2012
Żaklina
Muzyka
2011
Dłonie
Kompozytor
2011
Drwal
Kompozytor
2010
Czwarty człowiek
Muzyka
2009
Flash
Muzyka
2009
Rezonans
Muzyka
2008
Zollkontrolle
Muzyka
2007
Gra
Muzyka
2007
Gra
Muzyka
2006
Człowiek bez twarzy
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll