PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sławomir Sławkowski

Sławomir Sławkowski
URODZONY: 20 marzec 1929, Warszawa
ZMARŁ: 22 marzec 1982 w wieku 53 lat,
Filmografia
 ZDJĘCIA (13)
1981
Kilka słów prawdy
Zdjęcia
1979
Robotnicze głosy
Zdjęcia
1978
Secura-78 Polska
Zdjęcia
1975
Polska gola!
Zdjęcia
1973
Gdzieś w łosickim powiecie
Zdjęcia
1973
Bushaski
Zdjęcia
1972
Bengalia
Zdjęcia
1972
W pełnym słońcu
Zdjęcia
1971
Chłopska droga
Zdjęcia
1966
Wyścig
Zdjęcia
1965
Miedź
Zdjęcia
1965
Bliżej miedzi
Zdjęcia
1963
Początek wielkiej miedzi
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (3)
1978
Secura-78 Polska
Reżyser
1977
14 dni później...
Reżyser
1972
W pełnym słońcu
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1972
W pełnym słońcu
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll