PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Zagórski

Wojciech Zagórski
URODZONY: 06 sierpień 1928
ZMARŁ: 29 kwiecień 2016 w wieku 87 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (15)
2011
6/174
1990
Janka
wuj Janki
1988
Biesy
mnich
1983
Złe dobrego początki...
Leopold, członek orkiestry
1981
Konopielka
Szymon "Kuśtyk"
1980
Dzień Wisły
1977
Wesołych świąt
mężczyzna wybierający choinkę (nie występuje w napisach)
1976
Złota kaczka
1976
Brunet wieczorową porą
pracownik centrali telefonicznej opowiadający o operacji
1972
Kaprysy Łazarza
kościelny
1967
Ślepy tor (TV)
pasażer
1967
Ja gorę (TV)
sługa
1962
Mój stary
widz w cyrku (nie występuje w napisach)
1959
Rancho Texas
niemowa
1954
Pod gwiazdą frygijską
Ryboń
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll