PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Weychert

Janusz Weychert
URODZONY: 04 sierpień 1929, Kraków
ZMARŁ: 11 czerwiec 2012 w wieku 82 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (13)
1999
Henio
Współpraca
1995
Redaktorzy podziemia
Współpraca
1993
Daremna misja. Opowieść Jana Karskiego-Kozielewskiego
Reżyser
1989
Lebenstein
Reżyser
1989
Spotkanie w pracowni
Reżyser
1981
Krach operacji „Terror”
I Asystent reżysera, II Reżyser
1972
Poślizg
I Asystent reżysera, II Reżyser
1971
Agent nr 1
Współpraca
1966
Cierpkie głogi
Reżyser
1964
Obok prawdy
Reżyser
1957
8 minut bez polityki
Reżyser
1955
Małe nadzieje
Reżyser
1953
Worek węgla
Reżyser
 SCENARIUSZ (9)
2002
Tajne taśmy SB
Scenariusz
1996
Już nie mogę przestać być damą
Konsultant
1993
Daremna misja. Opowieść Jana Karskiego-Kozielewskiego
Scenariusz
1981
Karabiny
Na podstawie
1972
Kaprysy Łazarza
Scenariusz
1966
Cierpkie głogi
Scenariusz
1964
Obok prawdy
Scenariusz
1955
Małe nadzieje
Scenariusz
1953
Worek węgla
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll