PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Kwaśniak

Stanisław Kwaśniak
URODZONY: 18 październik 1945, Wertheim n. Menem
Filmografia
 AKTOR (9)
2008
Home-sick
2005
Bracia
2001
Na swoje podobieństwo
dziennikarz
1990
Znaki
1990
Znaki
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
(głos)
1984
Był Jazz
Piotr Machalica
1983
Szczęśliwe dni Muminków
Ryjek / Fredriksson / Piżmowiec (głos)
1970
Różaniec z granatów
Irlandczyk w Hiszpanii
 INNE (2)
1996
Pamięć i pojednanie
Lektor
1984
Samoleczenie bioemanacyjnym sprzężeniem z mózgiem
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll