PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Mellin
URODZONY: 07 październik 1950, Susz
Filmografia
 SCENARIUSZ (44)
2014
Kebab i Horoskop
Opieka artystyczna
2012
Sól i pieprz
Opieka pedagogiczna
2011
Sonata ciszy
Opieka pedagogiczna
2011
Pasta z makreli
Opieka pedagogiczna
2011
Gdzie jesteś
Opieka pedagogiczna
2011
6/174
Opieka pedagogiczna
2010
The man who was the clarinet
Opieka pedagogiczna
2010
Na przełaj
Opieka pedagogiczna
2010
http://
Opieka pedagogiczna
2010
...ziemialekkąbędzie...
Opieka pedagogiczna
2009
Strawberry Fields
Opieka artystyczna
2009
Powołany
Opieka pedagogiczna
2009
Patrz na mnie
Opieka pedagogiczna
2009
Nie patrz
Opieka pedagogiczna
2009
Fanstastic 16
Opieka pedagogiczna
2009
All in
Opieka pedagogiczna
2008
Wycinanka
Opieka pedagogiczna
2008
Syjamoza
Opieka pedagogiczna
2008
Mróz
Opieka pedagogiczna
2008
Home-sick
Opieka pedagogiczna
2008
Słodko
Opieka pedagogiczna
2007
Na końcu ulicy
Opieka pedagogiczna
2007
Mleczaki
Opieka pedagogiczna
2007
Garsoniera
Opieka pedagogiczna
2007
Akwarium
Opieka pedagogiczna
2006
Terapia
Opieka pedagogiczna
2006
Ostatni dzień
Opieka pedagogiczna
2006
1988
Opieka pedagogiczna
2005
Sezon łowiecki
Opieka pedagogiczna
2005
Bracia
Opieka pedagogiczna
2005
Historie fryzjerskie
Opieka pedagogiczna
2004
Ćma
Opieka pedagogiczna
2003
Bornholm
Opieka pedagogiczna
2003
Słodko-kwaśny
Opieka pedagogiczna
2003
Impas
Opieka pedagogiczna
2003
Zawodowcy
Opieka pedagogiczna
2003
Śmierć drzewa
Opieka pedagogiczna
2003
Parking strzeżony
Opieka pedagogiczna
2003
Ocalony
Opieka pedagogiczna
2001
Z rozpędu
Opieka pedagogiczna
2000
Mamo zobacz
Opieka pedagogiczna
1996
Ich bin ein Danziger
Scenariusz
1983
Ostatnie ślady
Scenariusz
1981
On, Ona, Oni
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (7)
1996
Ich bin ein Danziger
Reżyser
1983
Ostatnie ślady
Reżyser
1982
Półwysep Helski
Reżyser
1981
On, Ona, Oni
Reżyser
1978
Calineczka
Reżyser
1976
Paralaksa
Współpraca
1976
Głód
Współpraca
 AKTOR (5)
1989
300 mil do nieba
ojciec
1974
Pozwólcie nam do woli fruwać nad ogrodem
literat na zjeździe
1974
Historia pewnej miłości
Edek Wieczorek
1973
Dziewczyna i gołębie
Włodek, kolega Edka
1973
Iluminacja
robotnik w fabryce telewizorów opowiadający o akwariach
 MONTAŻ (1)
1996
Ich bin ein Danziger
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll