PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Pałczyński

Tadeusz Pałczyński
Filmografia
 DŹWIĘK (54)
1974
Godziny wieczorne
Dźwięk
1973
Rodzina
Dźwięk
1973
Układ
Dźwięk
1973
Księżyc
Dźwięk
1973
Szkic do sześciu części
Dźwięk
1973
Z dalekiego Ilmenau
Dźwięk
1973
Widok z wieży
Dźwięk
1973
Mechaniczna narzeczona
Dźwięk
1973
Dwukrotnie się przysłużyć
Dźwięk
1973
Grzegorz Stańczyk
Dźwięk
1973
Nie...
Dźwięk
1973
Obywatelu w zielonej koszuli
Dźwięk
1973
Zlot młodych przodowników pracy i nauki. Łódź - 1972
Dźwięk
1972
Listopad
Dźwięk
1972
Klocki
Dźwięk
1972
Pracownia
Dźwięk
1972
Wszystko
Dźwięk
1972
Forteca
Dźwięk
1972
Julia
Dźwięk
1972
Jeż
Dźwięk
1972
Cicha noc
Dźwięk
1972
Kocha... Lubi... Szanuje...?
Dźwięk
1972
Portret - 7
Dźwięk
1971
Dzień pracy
Dźwięk
1971
Karin
Dźwięk
1971
Dalej i dalej
Dźwięk
1971
Pajace
Dźwięk
1971
Miłość
Dźwięk
1970
Włóczęga
Dźwięk
1970
Kręte ścieżki
Dźwięk
1970
Czkawka
Dźwięk
1970
Czy chce pan widzieć Złotą Pragę?
Dźwięk
1969
Wino mszalne
Dźwięk
1969
Inauguracja 1969/70
Dźwięk
1969
Na skrzydłach
Dźwięk
1969
Rozmowa
Dźwięk
1968
Te inne miejsca
Dźwięk
1968
Próba talentu
Dźwięk
1968
Gniady
Dźwięk
1967
Wagary
Dźwięk
1967
Carmen
Dźwięk
1967
Dom
Dźwięk
1967
Start
Dźwięk
1967
Uroczystość
Dźwięk
1966
Muchotłuk
Dźwięk
1966
Wygrana, przegrana
Dźwięk
1965
Pilot Station
Dźwięk
1965
Poszukiwania na ulicach miasta
Dźwięk
1965
Znajomi
Dźwięk
1965
Uwertura
Dźwięk
1964
Za parawanem
Dźwięk
1964
Izba
Dźwięk
1964
Mój dom
Dźwięk
1964
Wieczór
Dźwięk
 MUZYKA (1)
1964
Ulica
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1972
Bezdech
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll