PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Kamil Skałkowski
URODZONY: 13 wrzesień 1980, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (15)
2016
Jonasz w brzuchu Lewiatana
Kierownik produkcji
2015
Aktorka
Kierownik produkcji
2013
Przywódcy
Kierownik produkcji
2013
Obietnica dzieciństwa
Kierownik produkcji
2013
Smutne potwory
II kierownik produkcji
2012
Jajko i kura
Producent wykonawczy
2012
Krakowiaczek ci ja...
Współpraca produkcyjna
2012
Bitwa pod Wiedniem
Asystent kierownika produkcji
2011
Dzieci czasu zagłady
Kierownik produkcji
2010
Bye, Bye Dublin!
Kierownik produkcji
2009
Od unii do Unii
Kierownik produkcji
2009
Kiedyś w Afryce
Kierownik produkcji
2009
Hotel Polski
Kierownik produkcji
2008
Lublin - Lwów. Miasta filmowe
Kierownik postprodukcji
2005
Jeszcze cię kocham
Współpraca produkcyjna
 PION REŻYSERSKI (4)
2010
Ala z elementarza
Współpraca
2008
Lublin - Lwów. Miasta filmowe
II As.reżysera
2008
Dzięki niemu żyjemy
Współpraca
2005
Dzień pierwszy. 1 maja 2004
Współpraca
 ZDJĘCIA (1)
2008
Dzięki niemu żyjemy
Współpraca operatorska
 DŹWIĘK (1)
2004
Władysław Szpilman 1911 - 2000. Własnymi słowami
Dźwięk
Opis
Absolwent Podyplomowego Studium Organizacji Produkcji Filmowej w Szkole Filmowej w Łodzi (2011). Przez lat był zawodowo związany ze Studiem Filmowym Kalejdoskop. Był kierownikiem produkcji m.in. takich filmów jak "Hotel Polski" czy też "Aktorka".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll