PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Grudziński

Janusz Grudziński
URODZONY: 17 październik 1961
Filmografia
 MUZYKA (13)
2010
Belcanto
Muzyka
2008
Grupy oporu
Muzyka
2008
Piwko dla niedźwiedzia!
Muzyka
2007
Solidarność walcząca
Muzyka
2005
Fortuna czyha w lesie
Muzyka
2002
Moje pieczone kurczaki
Muzyka
2000
Sople płaczą na ulicy Wawelberga
Muzyka
1996
Kratka (TV)
Muzyka
1995
Gnoje
Muzyka
1995
Ignacy Mościcki 1926-1939
Muzyka
1995
Stanisław Wojciechowski 1922-1926
Muzyka
1995
Oszołom
Muzyka
1992
Czarne słońca
Muzyka
 AKTOR (1)
2000
Kallafiorr
Mąż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll