PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Beata Barciś

Beata Barciś
URODZONA: 08 sierpień 1962, Warszawa
Filmografia
 MONTAŻ (34)
2015
Emigranci '81
Montaż
2014
Gra o wolność. Ocalone taśmy
Montaż
2012
Wypadek
Montaż
2012
Walka bez broni
Montaż
2011
Maria
Montaż
2009
Tata zza żelaznej kurtyny
Montaż
2009
Magda, miłość i rak
Montaż
2009
Zapaliłem świeczkę na swoim grobie
Montaż
2009
Wieluń. Polska Guernika
Montaż
2009
Gdziekolwiek będę...
Montaż
2009
Duchem ciosany
Montaż
2008
Fifi. Ten, który przywraca pamięć
Montaż
2008
Feliks znaczy szczęśliwy
Montaż
2008
Sześć oktaw
Montaż
2008
Przez Sofię do wolności
Montaż
2008
Nobel dla przyszłości
Montaż
2008
Rozmowy przy stole. Kuchnia polska
Montaż
2008
Po latach niewoli wstaje Polska... 1914-1918
Montaż
2007
Między złem a złem
Montaż
2007
Brakujące słowo
Montaż
2007
Zawód: prymas Polski
Montaż
2007
Spotkanie
Montaż
2007
Kwestionariusz
Montaż
2006
Szafa polska 1945-1989
Montaż
2006
"Jego imię Polska". Tadeusz Kościuszko
Montaż
2006
Stanisława Brzozowskiego życie wśród skorpionów
Montaż
2006
W cieniu zapomnienia
Montaż
2006
Dzieci tułacze
Montaż
2005
Polki nad Londynem
Montaż
2003
Spacer z Pawłem Althamerem
Montaż
2003
Kariera i sumienie
Montaż
2002
Dziewice
Montaż
2001
Labirynt
Montaż
2001
EROS-EX
Montaż
 MUZYKA (1)
2008
Wielka woda
Muzyka
Opis
Montażystka. Absolwentka Zaocznego Wyższego Studium Montażu Filmowego PWSFTviT w Łodzi.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll