PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Jaraczewski

Jerzy Jaraczewski
URODZONY: 30 lipiec 1923, Gniezno
ZMARŁ: 11 sierpień 1997 w wieku 74 lat, Warszawa
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (38)
1983
Jego Ekscelencja Miniamabasador
Reżyser
1982
Księgarze
Reżyser
1981
Kopalnia zdrowia
Reżyser
1978
Silniki spalinowe - budowa i zasady działania (koparki)
Reżyser
1978
Silniki spalinowe - wykrywanie i usuwanie usterek (koparki)
Reżyser
1977
Obsługa żurawia
Reżyser
1977
Odbiór techniczny żurawia samojezdnego
Reżyser
1977
Podwieszanie ładunków
Reżyser
1977
Technika pracy żurawia samojezdnego
Reżyser
1977
Współpraca-Instal
Reżyser
1977
Żurawie wieżowe-charakterystyka budowy
Reżyser
1977
Żurawie wieżowe-obsługa techniczna
Reżyser
1977
Żurawie wieżowe-odbiór techniczny
Reżyser
1977
Żurawie wieżowe-technika pracy
Reżyser
1976
Centralny
Reżyser
1976
Sonda Bonn - Warszawa
Reżyser
1974
Kombajn odśnieżny typu PSE
Reżyser
1974
Na krańcu Polski
Reżyser
1974
Raport w sprawie energetyki
Reżyser
1973
W dwa lata po decyzjach. Raport w sprawie elektroniki
Reżyser
1972
Fundamenty
Reżyser
1970
Abel, twój brat
I Asystent reżysera, II Reżyser
1967
Stocznia
Reżyser
1966
Szlak wielkiej elektryfikacji
Reżyser
1965
Węzeł śląski
Reżyser
1965
Bliżej miedzi
Reżyser
1965
Miedź
Reżyser
1965
Nowocześnie - bezpiecznie
Reżyser
1965
Stocznia Gdynia
Reżyser
1964
Etap pierwszy
Reżyser
1963
Światła dnia
Reżyser
1963
Początek wielkiej miedzi
Reżyser
1962
Od ciebie zależy
Reżyser
1961
Puchar przechodni
Reżyser
1959
Stop - kontrola drogowa
Reżyser
1959
Sprawa Nr. 47/60
Reżyser
1956
Dyżur trwa
Współpraca
1954
Automatyczne spawanie łukiem krytym
Reżyser
 SCENARIUSZ (15)
1983
Jego Ekscelencja Miniamabasador
Scenariusz
1982
Księgarze
Scenariusz
1981
Kopalnia zdrowia
Scenariusz
1976
Centralny
Scenariusz
1974
Na krańcu Polski
Scenariusz
1974
Raport w sprawie energetyki
Scenariusz
1973
W dwa lata po decyzjach. Raport w sprawie elektroniki
Scenariusz
1972
Fundamenty
Scenariusz
1966
Szlak wielkiej elektryfikacji
Scenariusz
1965
Węzeł śląski
Scenariusz
1965
Bliżej miedzi
Scenariusz
1965
Nowocześnie - bezpiecznie
Scenariusz
1964
Etap pierwszy
Scenariusz
1963
Początek wielkiej miedzi
Scenariusz
1962
Od ciebie zależy
Scenariusz
 INNE (2)
1976
Centralny
Komentarz
1974
Raport w sprawie energetyki
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll