PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adam Fręśko

Adam Fręśko
Filmografia
 ZDJĘCIA (53)
2014
Gra o wolność. Ocalone taśmy
Zdjęcia
2014
Królowa Swingu
Zdjęcia
2012
Wypadek
Zdjęcia
2012
Podwójne życie Piotra S.
Zdjęcia
2010
Anioł z piekła rodem
Zdjęcia
2009
Atak Hitlera na Polskę. Jak rozpoczęła się II wojna światowa
Zdjęcia
2009
Balcerowicz. Gra o wszystko
Zdjęcia
2009
Magda, miłość i rak
Zdjęcia
2009
Zapaliłem świeczkę na swoim grobie
Zdjęcia
2008
Ruska Polska
Zdjęcia
2008
Dziecięce tęsknoty
Zdjęcia
2008
Dzieci Dalajlamy
Zdjęcia
2007
Czas przeszły niezapomniany
Zdjęcia
2007
Historia pewnej przyjaźni...
Zdjęcia
2006
Opowieść o trzech paniach Potockich
Zdjęcia
2006
Osobliwości starego Krakowa
Zdjęcia
2006
"Jego imię Polska". Tadeusz Kościuszko
Zdjęcia
2006
Pocztówka z nieba
Zdjęcia
2006
Stanisława Brzozowskiego życie wśród skorpionów
Zdjęcia
2006
Szafa polska 1945-1989
Zdjęcia
2006
W cieniu zapomnienia
Zdjęcia
2005
Stefana Żeromskiego dusza rozdarta
Zdjęcia
2005
Byłyśmy "pestkami". Opowieść dźiewcząt - żołnierzy
Zdjęcia
2005
Eksperyment Donata
Zdjęcia
2005
Sopranista
Zdjęcia
2005
Muzyczka mi grała. Tadeusz Sygietyński
Zdjęcia
2005
Opowieść o Jaśku Karpielu Bułecce
Zdjęcia
2004
Dziecięca pielgrzymka
Zdjęcia
2004
Opowieść o Aleksandrze Kamińskim
Zdjęcia
2004
Portret z rodziną w tle. Władysław Grabski
Zdjęcia
2004
Wszystko co nasze...
Zdjęcia
2003
Obronić kawałek świata
Zdjęcia
2003
Wyciśnięci
Zdjęcia
2003
Z orłem w koronie
Zdjęcia
2003
Budujcie Civitas Christiana
Zdjęcia
2002
Kiniarz
Zdjęcia
2001
Warmia - Ziemia pełna bólu i piękna
Zdjęcia
2001
Złoto carów
Zdjęcia
2001
Przenośna ojczyzna Reicha-Ranickiego
Zdjęcia
1999
Podróż do źródeł świadomości
Zdjęcia
1999
Wódka
Zdjęcia
1999
Wyjście z cienia
Zdjęcia
1997
Nadwislańskie Soplicowo
Zdjęcia
1997
Prawdziwa historia nie chcianych pomników
Zdjęcia
1997
Polski taniec
Zdjęcia
1996
Żebraczka droga Zofii Lewandowskiej
Zdjęcia
1996
Żywicielki
Zdjęcia
1996
Gerhart Hauptman 1945-1946
Zdjęcia
1995
Kieszenie Tomka Kawiaka
Zdjęcia
1995
Maria Anto. Listy do przyjaciela
Zdjęcia
1993
Pośmiertny triumf Władysława Strzemińskiego
Zdjęcia
1991
Hieronimus z Łodzi
Współpraca operatorska
1986
Angkor Wat. Historia w kamieniu
Współpraca operatorska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll