PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Rolnicki

Michał Rolnicki
URODZONY: 19 maj 1981, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (14)
2014
Zbliżenia
ojciec Marty w młodości
2011
Tamar
2011
Sala samobójców
Koleś w knajpie
2010
Non sono pronto
2010
Ewa
Narzeczony Basi
2009
Miasto z morza
Niemiec
2008
Blady jeździec
Pracownik 1
2007
Teczka
Włodzimierz Ostrowski w latach 1974-76
2006
Wyścigi ślimaków
2004
Spam
Robert
2004
Śpisz?
2003
Pozornie
2002
Za zamkniętymi drzwiami
2002
Dwie kawy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll