PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mieczysław Morański

Mieczysław Morański
URODZONY: 20 styczeń 1960, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (38)
2017
Mała Wielka Stopa
Billingsley (polski dubbing)
2015
Dzielny kogut Maniek
Juby (polski dubbing)
2013
Turbo
Bobik (polski dubbing)
2013
Oz: Wielki i Potężny
Dąsal (polski dubbing)
2013
Minionki rozrabiają
Floyd (polski dubbing)
2013
Tajemnica Zielonego Królestwa
(polski dubbing)
2012
Hotel Transylwania
Quasimodo (polski dubbing)
2012
Merida waleczna
Lord Dingwall (polski dubbing)
2011
Ale cyrk 3D
Bardini (polski dubbing)
2011
Thor ratuje przyjaciół
Sindri (polski dubbing)
2009
Garfield: Koty górą
(polski dubbing) (głos)
2009
Potwory kontra Obcy
Gallaksar, polski dubbing (głos)
2008
Król i królik
(głos)
2008
Garfield: Festyn humoru
Charles (głos)
2008
Dzielny Despero
Pan Tilling (głos)
2007
Arka Noego
Noe (głos)
2006
7 krasnoludków: Las to za mało - historia jeszcze prawdziwsza
Dołek (głos)
2006
Wyspa dinozaura
Król Pomponiusz (głos)
2006
Asterix i Wikingowie
Asterix (polska wersja językowa) (głos)
2005
Zaczarowane pantofelki
mędrzec
2005
Zaczarowane patofelki
mędrzec (głos)
2005
Lawstorant
Fałszerz "Bubu"
2004
Rybki z ferajny
Sykes, polski dubbing (głos)
2004
O kowalu i diable
szlachcic (głos)
2003
Sindbad: legenda siedmiu mórz
Jin (głos)
2002
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra
Astérix
2002
Epoka lodowcowa
Oscar (polski dubbing) (głos)
2001
Pieniądze to nie wszystko
urzędnik z kontroli skarbowej
2000
Uciekające kurczaki
Fether, polska wersja (głos)
1999
Jak bóg Maior utracił tron
(głos)
1998
O wielkim wstydzie
Trębacz (głos)
1995
Babe - świnka z klasą
Ferdynand (głos)
1993
Miasteczko Halloween
Naukowiec (polski dubbing)
1991
Obywatel świata
Włodek
1990
Havet Stiger
Gus
1985
Strzały o świcie
1984
Dzień czwarty
Powstaniec
1981
Wielki bieg
zawodnik; nie występuje w napisach
 INNE (1)
2009
Rok 1920. Wielka wojna na Wschodzie
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll