PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Henryk Rogala

Henryk Rogala
URODZONY: 28 styczeń 1926, Łódź
ZMARŁ: 16 kwiecień 1993 w wieku 67 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MUZYKA (14)
1987
Praca hodowlana nad trzodą
Muzyka
1983
Safari. Podróż w krainę dzikich zwierząt
Oprawa muzyczna
1981
Tajemnice rękopisów
Oprawa muzyczna
1979
Tarnów, Azoty i...
Muzyka
1978
O polskość śląskiej ziemi
Oprawa muzyczna
1976
Jeszcze nie dorośli...
Oprawa muzyczna
1976
Puszcza Jodłowa. Świętokrzyski Park Narodowy 1976
Oprawa muzyczna
1976
Aby wielki piec mógł zapłonąć
Oprawa muzyczna
1975
Józef Wybicki 1747-1822
Oprawa muzyczna
1974
Pejzaż z miedzią
Muzyka
1966
Skok
Oprawa muzyczna
1963
Z życia pająka
Muzyka
1963
Lęk
Muzyka
1963
Białe pióro
Muzyka
 DŹWIĘK (11)
1988
Powozy Michała Bogajewicza
Dźwięk
1984
Ulecieć
Dźwięk
1984
Woda cenniejsza niż perły i złoto
Dźwięk
1984
Tajemnicze plemię Dogonów
Dźwięk
1982
Biologia sztuki
Opracowanie dźwięku
1979
Lato na wyspie Króla Jerzego
Opracowanie dźwięku
1978
Pomniki społecznej ofiarności
Dźwięk
1976
Warstwy czasu
Dźwięk
1971
Higiena w gospodarstwie wiejskim
Dźwięk
1970
Tandem - piec stalowniczy
Opracowanie dźwięku
1951
Koledzy
Montażysta dźwięku
 PION REŻYSERSKI (4)
1979
Obmyślam świat
Współpraca
1978
Awans miasta
Reżyser
1973
Rok 1905
Współpraca
1966
Skok
Współpraca
 AKTOR (2)
2011
Jestem OK
2005
Persona non grata
Ksiądz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll