PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Słowikowski

Wojciech Słowikowski
URODZONY: 12 lipiec 1938, Poznań
ZMARŁ: 07 marzec 2005 w wieku 66 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (33)
1988
Pipiwuj
Reżyser
1986
Harcerskie drużyny pożarnicze
Reżyser
1986
Wielobój - Łowy na lisa
Reżyser
1986
Wielobój sanitarny
Reżyser
1986
Wielobój sprawnościowy
Reżyser
1985
Być najlepszym
Reżyser
1985
W szponach tradycji
Reżyser
1984
Jędrusie
Reżyser
1983
Pierwszy myśliwski
Reżyser
1982
Inne niebezpieczeństwa
Reżyser
1981
Ich troje...
Reżyser
1979
Tak blisko
Reżyser
1977
Odpowiedzialni
Reżyser
1977
Ostatnie dni pokoju
Reżyser
1977
Proces brzeski
Reżyser
1977
Świdnica -fabryka wagonów
Reżyser
1977
Z żalu co serce rwie
Reżyser
1975
By inni mogli żyć
Reżyser
1975
Sporty techniczno-obronne w L.O.K
Reżyser
1975
Wyspa Rembezy
Reżyser
1975
Sporty Techniczno-obronne w L.O.K.
Reżyser
1974
Przedwodniczący
Reżyser
1974
Siedem ostatnich dni
Reżyser
1974
Tu jest mój dom rodzinny
Reżyser
1973
W każdej chwili
Reżyser
1972
Drugi krakowski
Reżyser
1972
Dywizjon 300
Reżyser
1971
Chorążowie
Reżyser
1970
Żołnierze
Reżyser
1969
Autoportret 1877-1926
Reżyser
1968
W obronie jedności
Asystent reżysera
1967
Tej nocy...
Współpraca
1962
Powstanie styczniowe
Asystent reżysera
 SCENARIUSZ (25)
1988
Pipiwuj
Scenariusz
1986
Harcerskie drużyny pożarnicze
Scenariusz
1986
Wielobój - Łowy na lisa
Scenariusz
1986
Wielobój sanitarny
Scenariusz
1986
Wielobój sprawnościowy
Scenariusz
1985
W szponach tradycji
Scenariusz
1983
Pierwszy myśliwski
Scenariusz
1982
Inne niebezpieczeństwa
Scenariusz
1981
Ich troje...
Scenariusz
1979
Tak blisko
Scenariusz
1977
Ostatnie dni pokoju
Scenariusz
1977
Proces brzeski
Scenariusz
1977
Świdnica -fabryka wagonów
Scenariusz
1977
Z żalu co serce rwie
Scenariusz
1975
By inni mogli żyć
Scenariusz
1975
Sporty techniczno-obronne w L.O.K
Scenariusz
1975
Wyspa Rembezy
Scenariusz
1975
Sporty Techniczno-obronne w L.O.K.
Scenariusz
1974
Przedwodniczący
Scenariusz
1974
Siedem ostatnich dni
Scenariusz
1974
Tu jest mój dom rodzinny
Scenariusz
1974
W dżungli nad Amazonią
Scenariusz
1973
W każdej chwili
Scenariusz
1972
Drugi krakowski
Scenariusz
1969
Autoportret 1877-1926
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll