PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Krzysztof Napierała
URODZONY: 24 listopad 1957
Filmografia
 ZDJĘCIA (39)
2009
Pasterz tysiąca zajęcy
Zdjęcia
2009
Czarne licho
Zdjęcia
2009
Szewc Kopytko i kaczor Kwak
Zdjęcia
2008
Król kruków
Zdjęcia
2008
Zimowe wróżki
Zdjęcia
2008
Zuzanka i utopce
Zdjęcia
2008
Korale czarownicy
Zdjęcia
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Zdjęcia
2005
Zaczarowane pantofelki
Zdjęcia
2005
Krawiec Niteczka
Zdjęcia
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Zdjęcia
2005
Len
Współpraca operatorska
2004
Historia lnu
Zdjęcia
2004
O kowalu i diable
Zdjęcia
2004
Dwanaście miesięcy
Zdjęcia
2004
Smok wawelski
Zdjęcia
2004
Czerwone wzgórze
Zdjęcia
2004
Bazyliszek
Zdjęcia
2003
Lodowa góra
Zdjęcia
2003
Szewczyk Dratewka
Zdjęcia
2003
Żywa woda
Zdjęcia
2003
O Bartku doktorze
Zdjęcia
2002
Kwiat paproci
Zdjęcia
2002
Złota kaczka
Zdjęcia
2002
Szklana góra
Zdjęcia
1999
Jak bóg Maior utracił tron
Zdjęcia
1999
Jak Gyom został starszym panem
Współpraca operatorska
1998
Wojna z rzeczami
Współpraca operatorska
1997
Złoty Jeleń
Zdjęcia
1997
Konwencja Praw Dziecka. Artykuł 16
Zdjęcia
1996
Carmen Torero z „Carmen-Suity”
Zdjęcia
1996
Gustav Klimt
Współpraca operatorska
1995
Carmen Habanera z „Carmen-Suity”
Zdjęcia
1994
Carmen Suita
Zdjęcia
1993
Nad pięknym modrym Dunajem Walc Op. 314
Zdjęcia
1993
To ma jo
Zdjęcia
1991
Exsultate Jubilate Alleluja
Zdjęcia
1987
Pierwsza podróż Ako
Zdjęcia
1987
Daktyle
Zdjęcia
 MONTAŻ (24)
2009
Szewc Kopytko i kaczor Kwak
Montaż
2009
Czarne licho
Montaż
2008
Złota jabłoń
Montaż
2008
Zuzanka i utopce
Montaż
2008
Król kruków
Montaż
2008
Korale czarownicy
Montaż
2008
Kozucha kłamczucha
Montaż
2008
Zimowe wróżki
Montaż
2005
Krawiec Niteczka
Montaż
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Montaż
2005
O królewnie zaklętej w żabę
Montaż
2005
Len
Montaż
2005
Zaczarowane pantofelki
Montaż
2004
Dwanaście miesięcy
Montaż
2004
Smok wawelski
Montaż
2004
Bazyliszek
Montaż
2004
Historia lnu
Montaż
2004
O kowalu i diable
Montaż
2003
Lodowa góra
Montaż
2003
O Bartku doktorze
Montaż
2003
Szewczyk Dratewka
Montaż
2003
Żywa woda
Montaż
2002
Złota kaczka
Montaż
2002
Szklana góra
Montaż
 ANIMACJA (2)
2009
Pasterz tysiąca zajęcy
Animacja
2005
Zaczarowane patofelki
Animacja
 DŹWIĘK (1)
2004
Historia lnu
Dźwięk
 EFEKTY SPECJALNE (1)
2005
Zaczarowane patofelki
Twórca koncepcji plastycznej efektów wizualny
 SCENOGRAFIA (1)
2009
Czarne licho
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll