PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mariola Kukuła

Mariola Kukuła
URODZONA: 23 październik 1953, Wrocław
Filmografia
 AKTORKA (12)
2015
Szczeniak
Dyrektorka
2015
Gigant
2006
Przebudzenie
2005
Chaos
Basia
2004
Łódź płynie dalej
Ela
2003
Pornografia
Służąca
1995
Serce
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
tańcząca ze Stefanem na kursie tańca
1974
Wiosna panie sierżancie
dziewczyna na rowerze
1972
Z tamtej strony tęczy
Ania
1970
Kto wierzy w bociany
Danka
1970
Kto wierzy w bociany?
Danka Borowiec
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll