PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Szymura

Dariusz Szymura
URODZONY: 22 marzec 1966, Wodzisław Śląski
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
2014
Lisi schron
Zdjęcia
2011
Twarze Łopusznej
Zdjęcia
2011
Art of Freedom
Zdjęcia
2010
Beats of Freedom - Zew wolności
Zdjęcia
2009
Przyniósł nam światło prawdziwe
Zdjęcia
2008
Trzy pogrzeby ostatniego króla Rzeczpospolitej
Zdjęcia
2008
Bohdan Chmielnicki - buntownik mimo woli
Zdjęcia
2008
Kulisy procesu Templariuszy
Zdjęcia
2008
W imieniu Polski Ludowej
Zdjęcia
2008
Bodo - śledztwo
Zdjęcia
2008
Godność
Zdjęcia
2008
Nie damy się!
Zdjęcia
2007
Kapelan
Zdjęcia
2007
Karawana marzeń
Zdjęcia
2007
Lenin wiecznie żywy
Zdjęcia
2007
Lolek
Zdjęcia
2007
Niepokorny
Zdjęcia
2007
Posłańcy prawdy
Zdjęcia
2007
Zawsze pod prąd
Zdjęcia
2007
Życie jest za krótkie
Zdjęcia
2005
Pan Stefan w służbie ludzkości
Zdjęcia
2003
Sens według Edwarda
Zdjęcia
2001
Piwnica
Zdjęcia
2001
Znaki - inteligencja umarła klasa
Zdjęcia
2000
Znaki- o cudach
Zdjęcia
2000
Sztuka dyrygowania
Zdjęcia
1998
Inni to także my
Zdjęcia
1998
Tato, pamiętasz?
Zdjęcia
1998
Franciszkański spontan
Zdjęcia
1997
Dziewczyny z Szymanowa
Zdjęcia
 DŹWIĘK (1)
2008
Bodo-Śledztwo
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
2007
Latawce
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll