PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Michał Jaskulski
URODZONY: 15 lipiec 1979, Kraków
Filmografia
 ZDJĘCIA (8)
2016
Przy Planty 7/9
Zdjęcia
2005
Czas surferów
Fotosista
2005
Inkowie w Polsce
Zdjęcia
2002
Niewiara
Zdjęcia
2001
Siostry
Zdjęcia
2001
Pokoje
Zdjęcia
2001
Pokoje
Operator oświetlenia
2001
5:41
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (3)
2016
Przy Planty 7/9
Reżyser
2002
Niewiara
Reżyser
2001
Pomiędzy
Reżyser
 PRODUKCJA (1)
2016
Przy Planty 7/9
Producent
 SCENARIUSZ (1)
2002
Niewiara
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll