PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Augustynek

Piotr Augustynek
URODZONY: 04 luty 1954, Kraków
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
2013
Strajk na zgniataczu
Zdjęcia
2012
Przeżyjmy to jeszcze raz
Zdjęcia
2011
Bartoszewski. Droga
Operator kamery
2011
Tak było...
Zdjęcia
2008
Nie damy się!
Zdjęcia
2007
Kapelan
Zdjęcia
2007
Lenin wiecznie żywy
Zdjęcia
2007
Niepokorny
Zdjęcia
2007
Zawsze pod prąd
Zdjęcia
2007
Zwyciężymy. Wybory 1989
Zdjęcia
2007
Życiorys jak z Orwella
Zdjęcia
2005
Mój tata Maciek
Współpraca operatorska
2005
Inkowie w Polsce
Zdjęcia
2003
Towarzystwo (spojrzenie na galerię Zachęta)
Zdjęcia
2001
Pamiętam
Zdjęcia
1998
In articulo mortis. Alina Szapocznikow 1926-1973
Zdjęcia
1998
Sudenckie show. Hybrydy
Zdjęcia
1998
Studenckie show. Hybrydy
Zdjęcia
Opis
Autor zdjęć do kilkunastu filmów dokumentalnych. Sąwśród nich m.in. takie obrazy jak: "Kapelan", "Życiorys jak z Orwella", "Tak było...".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll