PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Jaskowski

Andrzej Jaskowski
URODZONY: 20 lipiec 1952, Sosnowiec
Filmografia
 ZDJĘCIA (17)
2017
Teraz i w godzinę śmierci
Zdjęcia
2013
Strajk na zgniataczu
Zdjęcia
2008
Nie damy się!
Zdjęcia
2007
Kapelan
Zdjęcia
2007
Lenin wiecznie żywy
Zdjęcia
2007
Niepokorny
Zdjęcia
2007
Posłańcy prawdy
Zdjęcia
2007
Zawsze pod prąd
Zdjęcia
2007
Zwyciężymy. Wybory 1989
Zdjęcia
2007
Życiorys jak z Orwella
Zdjęcia
2005
Bohater Polski i Węgier
Zdjęcia
1998
Powrót Śmigłego
Zdjęcia
1998
Sudenckie show. Hybrydy
Zdjęcia
1998
Studenckie show. Hybrydy
Zdjęcia
1995
Gli Alessanesi Polacchi
Zdjęcia
1994
Turzański las
Zdjęcia
1994
"Dąbrowa"
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1995
Kapelan pod Monte Cassino
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll