PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Artur Dziurman

Artur Dziurman
URODZONY: 31 maj 1964, Kraków
Filmografia
 AKTOR (18)
2014
Bogowie
pierwszy sekretarz
2014
Pani z przedszkola
psycholog rodzinny
2011
Los numeros
Inspektor Wysocki
2011
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Lucjusz Malfoy (polski dubbing)
2011
Rio 3D
Marcel, polski dubbing (głos)
2010
Krzysztof (TV)
Detektyw Szejna
2009
Generał Nil
pułkownik Józef Czaplicki
2009
Niech żyje pogrzeb!!!
Roman
2007
Rezerwat
Pan Roman
2006
Dublerzy
Policjant
2003
Polana pośród brzeziny
recepcjonista w hotelu
2001
Reich
"Cygan", zawodowy morderca wynajęty przez "Wieśka"
1999
Przygody dobrego Wojaka Szwejka
porucznik Łukasz
1994
Dama Kameliowa
Gaston
1991
Le Brasier
Paul
1988
Oskarżony
1987
Rajski ptak
Jurek
Obca siła
Paul
 INNE (1)
2009
Rok 1920. Wielka wojna na Wschodzie
Lektor
Opis
Aktor teatralny i filmowy oraz reżyser. Aktor teatrów krakowskich : Bagatela (1987-1989), od 1989 aktor Teatru Starego.

kr
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll