PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Lindenberg

Ryszard Lindenberg
URODZONY: 1921
ZMARŁ: 01 październik 1998 w wieku 77 lat,
Filmografia
 MUZYKA (14)
1988
By im wieczności świeciła pochodnia
Muzyka
1987
Domy życia
Muzyka
1985
Bem
Kompozytor
1985
Bem
Muzyka
1984
Wyznanie
Konsultant muzyczny
1983
Konterfekty Króla Jegomości
Kompozytor
1983
Rapsod królewski
Kompozytor
1983
Chocim 11 listopada 1673
Oprawa muzyczna
1980
Bracia polscy
Muzyka
1980
Filmowy Sezam
Muzyka
1978
Ach, ta chata rozśpiewana
Muzyka
1976
Kruk
Muzyka
1974
Sen o Kurozwękach
Oprawa muzyczna
1974
Tren dla miasta Szydłowca
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1990
Wszystko jest poezją. Dokumentacja do filmu o życiu poety
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1971
Pieniny, Pieniny
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll