PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Antoni Halor
URODZONY: 12 lipiec 1937, Siemianowice Śląskie
ZMARŁ: 10 luty 2011 w wieku 73 lat, Katowice
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (26)
1989
Ulica o której trochę wiem
Reżyser
1981
Odyseusz
Reżyser
1980
Czekanie
Reżyser
1979
Słoneczko jasne zza czarnych gór
Reżyser
1978
Człowiek z laską czyli portret człowieka praktycznego
Reżyser
1976
Plener przemysłowy
Reżyser
1975
Do dnia
Reżyser
1975
Kto?
Reżyser
1974
Wszystkie moje dzieci
Reżyser
1974
Planować sukces
Reżyser
1973
Adam i Ewa
Reżyser
1973
Notatnik 14-ty
Reżyser
1973
Oto Polska
Reżyser
1973
Plac Czerwony
Reżyser
1972
Opis obyczajów
Reżyser
1972
Saga rodu z...
Reżyser
1971
Czarne słońce
Reżyser
1971
Herosi
Reżyser
1971
Czarne-zielone
Reżyser
1971
Człowiek = człowiek
Reżyser
1970
Cztery pasje po angielsku
Reżyser
1970
Sopot 70
Reżyser
1969
Testament
Reżyser
1968
Wzgórze Marsa albo powrót powstańca Śląskiego
Reżyser
1968
Pożegnanie kolejki
Reżyser
1967
Kopia eksperymentu
Reżyser
 SCENARIUSZ (21)
1989
Ulica o której trochę wiem
Scenariusz
1981
Odyseusz
Scenariusz
1980
Czekanie
Scenariusz
1979
Słoneczko jasne zza czarnych gór
Scenariusz
1978
Człowiek z laską czyli portret człowieka praktycznego
Scenariusz
1976
Plener przemysłowy
Scenariusz
1975
Kto?
Scenariusz
1974
Wszystkie moje dzieci
Scenariusz
1974
Planować sukces
Scenariusz
1973
Adam i Ewa
Scenariusz
1973
Notatnik 14-ty
Scenariusz
1973
Oto Polska
Scenariusz
1973
Plac Czerwony
Scenariusz
1972
Opis obyczajów
Scenariusz
1971
Czarne słońce
Scenariusz
1971
Czarne-zielone
Scenariusz
1971
Człowiek = człowiek
Scenariusz
1970
Muzeum
Scenariusz
1970
Sopot 70
Scenariusz
1969
Testament
Scenariusz
1968
Wzgórze Marsa albo powrót powstańca Śląskiego
Scenariusz
 INNE (2)
1979
Słoneczko jasne zza czarnych gór
Komentarz
1975
Kto?
Komentarz
 SCENOGRAFIA (1)
1979
Cocktail
Scenografia
 AKTOR (1)
1967
Maestro
 ZDJĘCIA (1)
1984
Konrad
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll