PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Halina Wyrodek

Halina Wyrodek
URODZONA: 04 kwiecień 1946, Olkusz
ZMARŁA: 12 sierpień 2008 w wieku 62 lat, Kraków (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (12)
2004
Vinci
Zofia Cumińska, matka "Cumy"
1998
Dom Pirków
Pączkowa
1996
Autoportret z kochanką
ciotka
1996
Baśń o Pączkowej
Pączkowa
1989
Kraj świata
milicjantka z monitorowni
1988
Amerykanka
Zosia, córka Stefana
1987
Kredą rysowane
1984
Kobieta z prowincji
znajoma
1979
Cham (TV)
Ula
1979
Zmory
Róża, służąca Komendów
1978
Pejzaż horyzontalny
żona Chrypulca
1975
Strach
Danka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll