PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Maciejko-Kowalczyk

Katarzyna Maciejko-Kowalczyk
Filmografia
 MONTAŻ (31)
2012
Pożegnanie
Montaż
2006
Wygnańcy
Montaż
2004
Między drzwiami
Montaż
2002
Trochę życia po życiu
Montaż
2002
Niepotrzebny
Montaż
2002
Zamek
Montaż
2001
Pamiętam
Montaż
2000
Cień. Wspomnienie o Jerzym Gieroyciu
Montaż
1999
Benek blues
Montaż
1998
Żeby nie bolało
Montaż
1998
Mój pradziad Melchior Wańkowicz
Montaż
1998
Żeby nie bolało
Montaż
1998
Pięć moich matek
Montaż
1998
Mój pradziad Melchior Wańkowicz
Montaż
1997
Patrz, Litwa...
Montaż
1997
Patrz, Litwa...
Montaż
1996
Moja Moskwa
Montaż
1995
Dom ukrainny
Montaż
1995
Wszystko może się przytrafić
Montaż
1995
Zabiłem
Montaż
1995
Marszałkowska i okolice
Montaż
1995
Po zwycięstwie 1989 - 1995
Montaż
1994
Pisarz
Montaż
1994
Wszyscy byliśmy dziećmi
Montaż
1994
Warszawa 94. Podróż sentymentalna
Montaż
1993
Autoportret
Montaż
1993
... I jeszcze coś
Montaż
1992
Miejsce urodzenia
Montaż
1991
Wybór Polski
Montaż
1991
Siedmiu Żydów z mojej klasy
Montaż
1986
Moje miejsce
Montaż
 SCENARIUSZ (10)
2012
Pożegnanie
Scenariusz
2010
90-60-90
Opieka pedagogiczna
2008
Wyspa Wiktorii
Opieka pedagogiczna
2008
Cielak
Opieka pedagogiczna
2008
Londek
Opieka pedagogiczna
2008
Podróż
Opieka pedagogiczna
2007
Henio, idziemy na Widzew
Opieka pedagogiczna
2007
Pod palmą
Opieka pedagogiczna
2004
Jaki jest z bliska. Andrzej Wajda w 50 rocznicę filmowego debiutu
Scenariusz
1999
Benek blues
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (4)
2013
Abu Haraz
Współpraca
2012
Pożegnanie
Reżyser
2004
Jaki jest z bliska. Andrzej Wajda w 50 rocznicę filmowego debiutu
Reżyser
1999
Benek blues
Reżyser
 CHARAKTERYZACJA (1)
2012
Winda
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll