PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kazimierz Sikorski

Kazimierz Sikorski
URODZONY: 10 sierpień 1930, Częstochowa
ZMARŁ: 02 lipiec 2011 w wieku 80 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (6)
1976
Połowy ryb na morzu
Zdjęcia
1975
Praca naszych portów morskich
Zdjęcia
1973
Kostium i maska
Asystent operatora
1971
Zmyślone...
Operator kamery
1970
Przygoda Stasia
Operator kamery
1967
W niedzielę
Współpraca operatorska
 MUZYKA (3)
1951
Pierwsze dni
Muzyka
1950
Warszawska premiera
Muzyka
1947
Zamość renesansowy
Kompozytor
 PION REŻYSERSKI (2)
1970
Praca pieca stalowniczego "Tandem"
Współpraca
1968
Cudów nie ma
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll