PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Krysiak

Dariusz Krysiak
URODZONY: 08 listopad 1960, Pabianice
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (40)
2018
Krew Boga
Charakteryzacja
2018
Wilkołak
Charakteryzacja
2016
Konwój
Charakteryzacja
2016
Bodo
Charakteryzacja
2016
Na granicy
Charakteryzacja
2016
Syn Królowej Śniegu
Charakteryzacja
2015
Persona non grata
Charakteryzacja
2014
Karuzela
Charakteryzacja
2014
Miasto 44
Charakteryzacja
2013
Tajemnica Westerplatte
Charakteryzacja
2011
Uwikłanie
II Charakteryzator
2010
Młyn i krzyż
Charakteryzacja
2009
Magiczne drzewo
Charakteryzacja
2009
Las
Charakteryzacja
2008
33 sceny z życia
Charakteryzacja
2008
Pora mroku
Charakteryzacja
2007
Testosteron
Charakteryzacja
2007
Taxi A
Charakteryzacja
2006
Szatan z siódmej klasy
Charakteryzacja
2006
Dzieci wojny
Charakteryzacja
2005
Oda do radości
Charakteryzacja
2003
Ciało
Charakteryzacja
2003
Ubu król
Charakteryzacja
2003
Zerwany
II Charakteryzator
2002
Dzień świra
Charakteryzacja
2001
Wiedźmin
Charakteryzacja
2000
Syzyfowe prace
Charakteryzacja
2000
Bajland
Charakteryzacja
1999
Chłopaki nie płaczą
Charakteryzacja
1999
Czy można się przysiąść
Charakteryzacja
1999
Ogniem i mieczem
Charakteryzacja
1997
Pułapka
Charakteryzacja
1997
Historia o Proroku Eliaszu z Wierszalina (TV)
Charakteryzacja
1996
Poznań 56
Charakteryzacja
1995
Panny smutne
Charakteryzacja
1994
Anioł śmierci
Charakteryzacja
1994
Podróż na wschód (TV)
Charakteryzacja
1993
Lazarus
Charakteryzacja
1991
Trzy dni bez wyroku
Charakteryzacja
1985
Kresowa ballada 1935
Charakteryzacja
 ZDJĘCIA (2)
2013
Tajemnica Westerplatte
Fotosista
2010
Młyn i krzyż
Fotosista
 AKTOR (1)
2002
Dzień świra
Mężczyzna zaglądający do gabinetu lekarskiego
 PION REŻYSERSKI (1)
1988
Przenikanie z Ważką
Współpraca
Opis
Absolwent Policealnego Studium Zawodowego Techniki Teatralno-Filmowej w Łodzi (1981). W latach 1986-90 pracownik Wytwórni Filmów Fabularnych w Łodzi. Jako charakteryzator pracował na planie kilkudziesięciu filmów.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll