PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Szulkowski

Andrzej Szulkowski
URODZONY: 29 listopad 1962, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (26)
2010
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Zdjęcia
2010
Gorycz i chwała
Zdjęcia
2009
Dwa Rembrandty w ogrodzie
Zdjęcia
2008
Gry wojenne
Operator kamery
2006
Co słonko widziało
Zdjęcia
2006
Przyjaciółki
Zdjęcia
2004
Wesele
Zdjęcia
2002
Comedie Polonaise
Zdjęcia
2002
Człowiek zwany Nikiforem
Zdjęcia
2001
Po drugiej stronie raju
Zdjęcia
2001
Nie zabijaj
Zdjęcia
2000
Ostatnie kuszenie Gawryły
Zdjęcia
1999
24 dni
Zdjęcia
1998
Poszukiwany: Ryszard Kapuściński
Zdjęcia
1998
Już mnie serce boli
Zdjęcia
1998
Małżowina (TV)
Zdjęcia
1996
Geniusz
Zdjęcia
1995
Serce za śluzą
Zdjęcia
1994
Żywcem pogrzebany
Zdjęcia
1991
Kiedy odlatują anioły...
Zdjęcia
1989
Stworzenie
Zdjęcia
1988
Przebudzanka
Zdjęcia
1986
Szczęśliwa ręka
Zdjęcia
1985
Maszeńka
Zdjęcia
1985
Aktorka
Zdjęcia
1985
Srebrna korona
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
1998
Już mnie serce boli
Reżyser
1986
Yossarian
Reżyser
1986
Serce to samotny myśliwy
Reżyser
1986
Wózek
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll