PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Szeremeta

Ryszard Szeremeta
URODZONY: 05 maj 1952, Kraków
Filmografia
 MUZYKA (29)
2006
Żołnierze wyklęci
Muzyka
2006
Żołnierze wyklęci
Kompozytor
2002
Lew Tołstoj większy od innych
Muzyka
2001
Klątwa skarbu Inków
Muzyka
2001
Złoto carów
Muzyka
2000
Ural - granica między Europą a Azją
Muzyka
2000
Byli żołnierzami "Jodły"
Muzyka
1999
Wódka
Muzyka
1996
Sprawiedliwi
Muzyka
1994
Czarnobyl. Klątwa piołunu
Muzyka
1994
Dzieci tundry
Muzyka
1994
Ostatnie polowanie
Muzyka
1994
Podróż do Soczi
Muzyka
1994
Upiory złotego kręgu
Muzyka
1994
Tajmyrski pamiętnik
Muzyka
1993
Pośmiertny triumf Władysława Strzemińskiego
Muzyka
1992
Kadisz. Ostatni Żydzi z Szargorodu
Muzyka
1991
Powrót odc. 5 z serii
Muzyka
1989
Lunapark
Muzyka
1989
Witkacego wywoływanie duchów
Muzyka
1988
Premiera
Muzyka
1988
Mściwy Jose
Muzyka
1988
Porwanie
Muzyka
1988
Wymarsz
Muzyka
1987
Po obu stronach muru
Muzyka
1985
Tanie pieniądze
Muzyka
1985
Pewnego letniego dnia... (TV)
Muzyka
1985
Bitwa Racławicka
Muzyka
1985
Krok od przepaści
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll