PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Cezary Nowak

Cezary Nowak
URODZONY: 27 grudzień 1957, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (7)
2011
Kot w butach 3D
(polski dubbing)
2005
Kolska
1990
Opowiadanie o Zoo
Piotr
1988
Gwiazda piołun
lekarz
1988
Desperacja
Asnyk
1986
Pułapka
1985
Martwy sezon
Piotr
 INNE (3)
2005
Laszczka
Lektor
1985
Bem
Lektor
1985
Bem
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll