PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kacper Zieliński

Kacper Zieliński
URODZONY: 28 luty 1981, Łódź
Filmografia
 ZDJĘCIA (10)
2015
Dzień babci
Zdjęcia
2014
Kamienie na szaniec
Operator kamery
2014
Bogowie
Operator kamery
2011
Good news bad news
Zdjęcia
2011
Róża
Operator kamery
2009
Samotni
Zdjęcia
2007
Środa, czwartek rano
Fotosista
2007
Falstart
Operator oświetlenia
2006
Przetwory na życie
Zdjęcia
2004
Ułamek sekundy
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (6)
2009
Samotni
Reżyser
2006
Przetwory na życie
Reżyser
2005
Dzień wolny
Reżyser
2005
List
Reżyser
2004
Ułamek sekundy
Reżyser
2004
Ostatnie wyjście
Reżyser
 AKTOR (4)
2011
Róża
ksiądz katolicki
2004
Samotnik
2004
Zbliżenia
2002
AF 2046 DUR 02H20
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll