PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Kupś

Marek Kupś
URODZONY: 14 marzec 1942, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (10)
2005
Dzień pierwszy. 1 maja 2004
Zdjęcia
1997
My i oni
Zdjęcia
1992
Oto jest głowa zdrajcy
Zdjęcia
1990
Na głos
Zdjęcia
1987
Wielki wóz
Operator kamery
1986
Katastrofa
Zdjęcia
1985
Na wolność
Operator kamery
1984
Statki są dobre, idzie o ludzi na nich
Zdjęcia
1983
Mam łyżwy
Zdjęcia
1973
Nie...
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1970
Berlinerstrasse. 1 maja 1945
Współpraca
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (dyplom w 1981 r.). Zawodowo związany z Wytwórnią Filmową "Czołówka". Autor zdjęć do filmów dokumentalnych (m.in. "Mam łyżwy", "My i oni").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll