PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Zbigniew Nowak
URODZONY: 10 październik 1930, Skarżysko Kamienna
Filmografia
 DŹWIĘK (30)
2006
Błękitna droga
Dźwięk
2005
Ewa/Patrycja
Dźwięk
1999
Niebo
Dźwięk
1999
O Tosi
Dźwięk
1999
Rozkosze niedzielne
Operator nagrania efektów
1998
Niebo pełne gwiazd
Dźwięk
1998
Królestwo Zielonej Polany. Powrót
Operator nagrania efektów
1998
Stąd do ratuszowej wieży
Operator nagrania efektów
1997
Człowiek i chleb
Dźwięk
1997
Między śniegiem a siódmym niebem
Operator nagrania efektów
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
Operator nagrania efektów
1996
Wielkanocna weranda Pana Myszki
Operator nagrania efektów
1984
Woda cenniejsza niż perły i złoto
Dźwięk
1977
Krasula
Dźwięk
1977
Światło dnia
Dźwięk
1977
Ciało zanurzone w cieczy traci na wadze tyle ile waży ciecz wyparta przez to ciało
Dźwięk
1976
Meandry
Dźwięk
1976
Lekarz wiejski
Dźwięk
1976
Głód
Dźwięk
1976
Z.K. Sieradz
Dźwięk
1975
Przed sezonem
Dźwięk
1975
Bomba
Dźwięk
1975
Akt strzelisty
Dźwięk
1975
Kobieta
Dźwięk
1975
Wesele
Dźwięk
1975
Dialog
Dźwięk
1974
Wielkanoc
Dźwięk
1974
Godziny wieczorne
Dźwięk
1974
Homeostaza
Dźwięk
1973
Mechaniczna narzeczona
Dźwięk
 ZDJĘCIA (3)
1995
Kombatanci
Zdjęcia
1989
Babisia
Współpraca operatorska
1975
Nie dramatyzujmy
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1998
Sen o Jakubowej drabinie
Współpraca
1988
Szukając gwiazd
Współpraca
 AKTOR (1)
1975
Przypowieść
 MONTAŻ (1)
2003
Niewidzialny
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll