PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Mendel

Maria Mendel
URODZONA: 07 sierpień 1956, Warszawa
ZMARŁA: 17 marzec 2011 w wieku 54 lat, Warszawa
Filmografia
 MONTAŻ (7)
1996
My, ogniowe dzieci
Montaż
1995
Patrzyłem na Zachód w stronę Polski
Montaż
1992
Powrót Rogera...Czyli...Zdarzyło się w Palermo 11 lutego '92
Montaż
1992
Polska jak Sycylia. Sycylia jak Polska
Montaż
1991
Cycki
Montaż
1986
Przypadek Hermana - Palacza
Montaż
1984
Jest
Montaż
 PION REŻYSERSKI (1)
1984
Jest
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll