PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Kopciński

Dariusz Kopciński
Filmografia
 ZDJĘCIA (17)
2006
Żołnierze wyklęci
Współpraca operatorska
2005
Elżbieta Zawacka. Miałam szczęśliwe życie
Współpraca operatorska
2001
W poszukiwaniu "Tabu"
Współpraca operatorska
2000
Ostatni powrót Stanisława Mikołajczyka
Współpraca operatorska
1998
Emisariusz
Współpraca operatorska
1996
W poszukiwaniu białego anioła
Współpraca operatorska
1995
Marszałkowska i okolice
Współpraca operatorska
1995
Być równy innym. Wincenty Witos
Współpraca operatorska
1995
Lata więzienne Prymasa Wyszyńskiego (1953-1956)
Współpraca operatorska
1993
Order Orła Białego
Asystent operatora
1992
Nieznany żołnierz
Współpraca operatorska
1992
Krzyż Virtuti Militari 1792-1992
Zdjęcia
1988
Hanka
Zdjęcia
1988
Śladami polskich imion
Zdjęcia
1986
Klucz do tragedii
Zdjęcia
1986
Pierwsze ostre
Zdjęcia
1985
Most Syreny
Zdjęcia
 DŹWIĘK (8)
2012
Walka bez broni
Dźwięk
2009
Prawda, dobro i piękno. Film o Bohdanie Porębie
Operator dźwięku
2006
To nasza młodość
Dźwięk
2004
Poeta nieznany
Dźwięk
2004
Jan Nowak Jeziorański. Kurier z Warszawy. 60 lat później 1944-2004
Dźwięk
2001
W poszukiwaniu "Tabu"
Dźwięk
2000
Przed sierpniem był lipiec
Dźwięk
1995
Życiorys z celi śmierci
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (5)
1997
Nurt tej samej rzeki
Współpraca
1989
Kto ty jesteś...
Współpraca
1989
Za Niemca idzie?
Współpraca
1986
Być kobietą w Birkenau
Współpraca
1986
Nie znajduję nikogo...
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll