PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Skoczek

Zbigniew Skoczek
URODZONY: 02 styczeń 1930, Sowliny (k.Limanowej)
ZMARŁ: 03 czerwiec 1994 w wieku 64 lat, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (57)
1992
Ja, komediant
Zdjęcia
1990
Dawno temu Cichociemny. Stanisław Jankowski
Zdjęcia
1990
Z filmoteki polskiej
Zdjęcia
1988
Reportaż z siedmiu dziesięcioleci
Zdjęcia
1988
Nasz wiek dwudziesty
Zdjęcia
1987
Urszula i Leszek. Rozmowy rodzinne
Zdjęcia
1987
Na ojczystej ziemi
Zdjęcia
1987
Maria Kuncewiczowa. Wspomnienia o ludziach, książkach i zdarzeniach
Zdjęcia
1986
Żelazowa Wola
Zdjęcia
1986
Żeby mogły przemówić muzy
Zdjęcia
1985
Duszniki Chopinowskie
Zdjęcia
1985
Opowieść zamkowa
Zdjęcia
1985
Droga do wolności
Zdjęcia
1985
Kongres intelektualistów
Zdjęcia
1984
Za bramą wielkiej ciszy
Zdjęcia
1983
...Byłem zawsze szczęśliwym człowiekiem...
Zdjęcia
1983
Sposób na życie
Zdjęcia
1982
Uśmiech ogrodu
Zdjęcia
1980
Piernikiana - Per Tuba Sola
Zdjęcia
1980
Piernikiana - per tuba sola
Zdjęcia
1980
Wycieczka do Polski
Zdjęcia
1979
Pierwszy prezydent Polski Ludowej
Zdjęcia
1977
Wacław Barcikowski
Zdjęcia
1976
Dialog między Wisłą a Renem
Zdjęcia
1975
Wielka karta Europy
Zdjęcia
1975
Spotkanie ze sztuką
Zdjęcia
1975
Kamerą pisane
Zdjęcia
1974
Pilot z agro
Zdjęcia
1974
Miasto niezwykłe Warszawa
Zdjęcia
1974
Podróż w XXX-lecie
Zdjęcia
1973
Berliński finał
Zdjęcia
1973
Leon Wójcikowski
Zdjęcia
1972
Rodzinny koncert
Zdjęcia
1972
Saga rodu z...
Zdjęcia
1972
Po raz trzeci w Polsce
Zdjęcia
1971
Hanuszkiewicz
Zdjęcia
1970
Piano forte
Zdjęcia
1970
Warszawska opowieść
Zdjęcia
1969
Sopot 69
Zdjęcia
1969
63 dni
Zdjęcia
1969
Święto żniw
Zdjęcia
1969
Mimetyzm
Zdjęcia
1968
O tym nie wolno zapomnieć
Zdjęcia
1968
Gra Konstanty Kulka
Operator głównej kamery
1967
Pomnik
Zdjęcia
1966
Dni miesiące lata...
Zdjęcia
1965
Jej jubileuszowa mość Warszawa
Zdjęcia
1963
Uwaga młodzi mężczyźni
Zdjęcia
1962
Wieża malowana
Zdjęcia
1962
Na trasie
Zdjęcia
1962
Dachy
Zdjęcia
1961
Śmierć statku
Zdjęcia
1960
Warszawa B
Zdjęcia
1959
Mała czarna
Zdjęcia
1958
400 lat Poczty Polskiej
Zdjęcia
1956
Nieproszeni
Zdjęcia
1955
Życie jest dla nich...
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1977
Droga na Mundial'78
Współpraca
 AKTOR (1)
1991
Usłyszcie mój krzyk
(bohater filmu)
 SCENARIUSZ (1)
1993
Halina we wspomnieniach Mariana Brandysa
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll