PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Świętochowski

Krzysztof Świętochowski
URODZONY: 06 listopad 1938, Warszawa
ZMARŁ: 25 grudzień 1992 w wieku 54 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 INNE (33)
1983
Sposób na życie
Lektor
1978
Do artystów. Grupa krakowska 1932 - 1937
Lektor
1977
Rzecz o Stilonie
Lektor
1977
Piątek warszawski
Lektor
1977
Warszawski dzień
Lektor
1976
Pierwsze lata
Lektor
1976
Nad Odrą, Nysą i Bałtykiem
Lektor
1976
Enigma
Lektor
1975
Nasz Wrocław
Lektor
1975
Chwila wspomnień - rok 1974
Lektor
1975
Motoryzacja
Lektor
1974
Pulaski Day
Lektor
1974
Trzy kolekcje
Lektor
1974
Chwila wspomnień - rok 1972
Lektor
1974
Wizyta w USA
Lektor
1974
Sojusz w imię pokoju
Lektor
1974
Chwila wspomnień - rok 1971
Lektor
1974
Cztery dni w Finlandii
Lektor
1974
Północny
Lektor
1974
Raport w sprawie gospodarki wodnej
Lektor
1974
1 maja
Lektor
1973
Budują trasę
Lektor
1973
Leon Wójcikowski
Lektor
1973
Lublin po 30 latach
Lektor
1969
Na przykład Nowy Sącz
Lektor
1968
Gołuchów
Lektor
1967
Piasek i kamień
Lektor
1967
Spacer wśród chmur
Lektor
1967
Sfinks 1967
Lektor
1966
Jeden z sześciu tysięcy
Lektor
1966
Skrucha przychodzi za późno
Lektor
1966
150 lat później
Lektor
1966
Od pracy rąk do maszyn w budownictwie
Lektor
 AKTOR (9)
1988
I skrzypce przestały grać
Franko
1984
Godność
dziennikarz
1981
Chłopiec
członek komisji egzaminacyjnej
1979
Klucznik
chłop
1978
Sekret Enigmy
złonek zespołu polskich kryptologów
1977
Sprawa inżyniera Pojdy
pracownik kopalni, widz na procesie
1976
Brunet wieczorową porą
pracownik sklepu przeprowadzający remanent
1975
Obrazki z życia
Szopka, kierownik administracyjny (nowela "Sprawa mydła")
1972
Trzeba zabić tę miłość
Mężczyzna wsiadający do taksówki
 PION REŻYSERSKI (4)
1983
Emisariusze
Współpraca
1978
Mit
Współpraca
1968
Protest-68
Współpraca
1967
Komputery
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll