PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Lesiak

Wojciech Lesiak
URODZONY: 08 sierpień 1947, Kutno
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (9)
1989
Ostatni Leginiści
Kierownik produkcji
1988
Byłem niemieckim generałem
Kierownik produkcji
1982
Latawiec
Kierownik produkcji
1981
Memento grudniowe 1970
Kierownik produkcji
1980
Sierpień
Kierownik produkcji
1980
Bumerang
Kierownik produkcji
1978
Eugeniusz Kwiatkowski
Kierownik produkcji
1976
Polacy w amerykańskiej rewolucji
Kierownik produkcji
1974
Święty Mikołaj pilnie poszukiwany
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll