PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bogusława Furga

Bogusława Furga
URODZONA: 28 grudzień 1958, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (192)
2014
post mortem
Montaż
2013
Mir
Montaż
2013
Edward
Montaż
2013
Taki pejzaż
Montaż
2013
Lucy
Montaż
2013
Nasza szkoła
Montaż
2012
Bunt
Montaż
2012
Punkt wyjścia
Montaż
2012
Wróć do domu przed północą
Montaż
2011
Kichot
Montaż
2011
Co raz zostało zapisane
Montaż
2011
Aposioppesis
Montaż
2011
Kamyczkowi Rycerze
Montaż
2010
Domino
Montaż
2010
Urodziny
Montaż
2010
Plama
Montaż
2010
Pomiędzy
Montaż
2010
Na końcu drogi
Montaż
2009
Wiosna
Montaż
2009
Syn
Montaż
2009
Spacer z przewodnikiem
Montaż
2009
Zoe
Montaż
2008
Dzieci i ryby głosu nie mają
Montaż
2008
Żyrafoza
Montaż
2008
Szosa
Montaż
2008
Znikam
Montaż
2008
Próba
Montaż
2008
Bliżej siebie
Montaż
2008
Ziemia ballarda
Montaż
2008
Tyle dni
Montaż
2008
Lovt
Montaż
2007
W trakcie 5 sekund
Montaż
2007
Mowa ciała
Montaż
2007
Mleczaki
Montaż
2007
Oroborus
Montaż
2007
Tego dnia
Montaż
2007
Motor
Montaż
2007
Drzemka
Montaż
2007
Wolność
Montaż
2007
Dobrze, że jesteś
Montaż
2006
Porno
Montaż
2006
W cieniu
Montaż
2006
Puch
Montaż
2006
Kujon
Montaż
2006
Wyścigi ślimaków
Montaż
2006
Pusty
Montaż
2006
Przebudzenie
Montaż
2006
Dwaj ludzie
Montaż
2006
O kierowcy autobusu, który chciał być Bogiem
Montaż
2006
Szkwał
Montaż
2006
Pustka
Montaż
2006
Luna
Montaż
2006
Iluzje
Montaż
2005
Eve
Montaż
2005
Syn
Montaż
2005
List
Montaż
2005
Goście
Montaż
2005
Dzień wolny
Montaż
2005
Lenny Bruce
Montaż
2005
Zielony
Montaż
2005
Pulsion
Montaż
2005
Impuls
Montaż
2005
Dotyk motyla
Montaż
2005
Portret Śledzia
Montaż
2005
A song for Rebecca
Montaż
2005
Będziesz tylko moja
Montaż
2005
WP 2218
Montaż
2005
Pożegnanie
Montaż
2004
Yla
Montaż
2004
Ułamek sekundy
Montaż
2004
Śpisz?
Montaż
2004
Samotnik
Montaż
2004
Ostatnie wyjście
Montaż
2004
Linia
Montaż
2004
Droga do...
Montaż
2004
Łódź płynie dalej
Montaż
2004
After image
Montaż
2004
Telefonowa głowa
Montaż
2004
Zima
Montaż
2004
Wszystkiego najlepszego
Montaż
2004
Turysta
Montaż
2004
Ściana
Montaż
2004
Rozmijania
Montaż
2004
Ona
Montaż
2004
Lilith
Montaż
2004
Bracia
Montaż
2004
Zbliżenia
Montaż
2004
Wizyta
Montaż
2004
Tchnienie...
Montaż
2004
Bieda-Ziemia
Montaż
2004
Spojrzenia
Montaż
2004
Dol
Montaż
2004
Płać
Montaż
2004
Lustro
Montaż
2004
Bieda - Ziemia
Montaż
2004
Eva
Montaż
2004
Koniec bajki
Montaż
2003
Anabioza
Montaż
2003
Odłamki
Montaż
2003
Próba
Montaż
2003
Papakat
Montaż
2003
Flamma
Montaż
2003
Biała róża
Montaż
2003
Cyrano
Montaż
2003
Przemiany
Montaż
2003
Sieć
Montaż
2003
Pozornie
Montaż
2003
Obok
Montaż
2003
Cykl
Montaż
2003
Berenika
Montaż
2003
Samotna
Montaż
2003
PB 95
Montaż
2003
Hydrosadyzfakcja
Montaż
2003
Co by tu jeszcze...
Montaż
2002
Niepogodna
Montaż
2002
We śnie na jawie
Montaż
2002
Mop
Montaż
2002
Król Olch
Montaż
2002
Drugi brzeg
Montaż
2002
Niewiara
Montaż
2002
Za zamkniętymi drzwiami
Montaż
2002
Spać się chce
Montaż
2002
Mały turek i lśnienie
Montaż
2002
Dwójnia
Montaż
2002
Yin i Yang
Montaż
2002
Nes
Montaż
2002
Maja
Montaż
2002
Dwie kawy
Montaż
2002
W hotelu Syrena
Montaż
2002
Błogo
Montaż
2001
Pomiędzy
Montaż
2001
Mama, tata
Montaż
2001
Więzi
Montaż
2001
Onosendai
Montaż
2001
Skrzydła
Montaż
2001
Umarłe światy
Montaż
2001
Metalizacja
Montaż
2000
Kenaya
Montaż
2000
Upadek
Montaż
2000
Hieronim Jada
Montaż
2000
Sajgon
Montaż
2000
Początek
Montaż
2000
Flashback
Montaż
2000
Zmysł
Montaż
1999
Film
Montaż
1999
Irysy
Montaż
1999
Supeł
Montaż
1999
Niebo
Montaż
1999
Coś mi zabrano
Montaż
1999
Historia jednego dnia
Montaż
1999
Bez tytułu
Montaż
1999
Historia jednego dnia
Montaż
1999
Popołudniowa melodia
Montaż
1998
Bezradny
Montaż
1998
Portret ojca
Montaż
1998
Kopciuch
Montaż
1998
Więzi
Montaż
1998
Niebo pełne gwiazd
Montaż
1998
Irytujące buczenie lodówki
Montaż
1998
Kolekcjoner
Montaż
1997
Passiflora
Montaż
1997
Iguana
Montaż
1997
Kilka chwil o Annie
Montaż
1997
Złota nić
Montaż
1997
Śmierć w labiryncie
Montaż
1997
Bliscy krewni nieczystości
Montaż
1996
Vis a vis
Montaż
1996
Nic się nie stało
Montaż
1996
Spóźniona podróż
Montaż
1996
Zanim zniknę
Montaż
1995
Poza granicami
Montaż
1995
Horoskop
Montaż
1994
Pamięć
Montaż
1994
Ślad
Montaż
1994
Ich styl
Montaż
1993
Przetrwać
Montaż
1992
Nie oglądaj się
Montaż
1992
Owoce ziemi czarnej
Montaż
1991
Zbieg
Montaż
1991
Godzina
Montaż
1991
Podróż
Montaż
1990
Pociągi
Montaż
1990
Wyjść z czerni
Montaż
1990
W pokojach
Montaż
1989
Kto zabił moją mamę?
Montaż
1988
Mój mały Everest
Montaż
1988
Anioł
Montaż
1988
Prześladowcy
Montaż
1987
Zgrzyt
Montaż
1987
Miserere
Montaż
1985
Żaglowiec
Asystent Montażysty
1985
Nie bój się
Asystent Montażysty
 SCENARIUSZ (3)
2013
Ona
Opieka pedagogiczna
2012
Wkręt
Opieka pedagogiczna
2010
Babie lato
Opieka pedagogiczna
 PION REŻYSERSKI (1)
1988
Szukając gwiazd
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll