PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Szymański

Jan Szymański
URODZONY: 27 wrzesień 1927, Tomaszów Maz.
ZMARŁ: 07 luty 2004 w wieku 76 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (22)
1984
Marynia
Kierownik produkcji
1975
Mazepa
Kierownik produkcji
1972
Poszukiwany, poszukiwana
Kierownik produkcji
1971
Markheim
Kierownik produkcji
1971
Beczka Amontillado
Kierownik produkcji
1971
Okno zabite deskami
Kierownik produkcji
1971
System (TV)
Kierownik produkcji
1969
Tamań (TV)
Kierownik produkcji
1969
Nie ma powrotu Johnny
Kierownik produkcji
1968
Człowiek z M-3
Kierownik produkcji
1968
Weekend z dziewczyną
Kierownik produkcji
1967
Ślepy tor (TV)
Kierownik produkcji
1967
Szach i mat (TV)
Kierownik produkcji
1967
Poradnik matrymonialny
Kierownik produkcji
1967
Ja gorę (TV)
Kierownik produkcji
1965
Powrót doktora von Kniprode
Kierownik produkcji
1965
Lenin w Polsce
Kierownik produkcji
1964
Zakochani są między nami
Kierownik produkcji
1963
Mój drugi ożenek
Kierownik produkcji
1962
Mój stary
Kierownik produkcji
1961
Przeciwko Bogom
Kierownik produkcji
1960
Krzyżacy
II kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll