PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janina Kurec

Janina Kurec
URODZONA: 20 luty 1940
Filmografia
 DŹWIĘK (11)
1988
Dzień za dniem
Opracowanie dźwięku
1987
Odchodzące ślady - Wrocław 1945
Montażysta dźwięku
1986
Dokumentacja
Montażysta dźwięku
1984
Łódzki życiorys
Montażysta dźwięku
1981
Chłopi 81
Opracowanie dźwięku
1980
Piernikiana - Per Tuba Sola
Dźwięk
1980
Piernikiana - per tuba sola
Dźwięk
1976
Marzenia i marzenia
Opracowanie dźwięku
1970
Polska przemienionych kołodziejów
Opracowanie dźwięku
1969
Kamień
Opracowanie dźwięku
1969
Lekcja polskiego
Montażysta dźwięku
 MUZYKA (3)
1998
Zbigniew Makowski - Index Rerum Notabilium
Oprawa muzyczna
1993
Marynka. O poznańskim gimnazjum im. Św. Marii Magdaleny
Oprawa muzyczna
1976
Ostatnie takie trio
Konsultant muzyczny
 PION REŻYSERSKI (1)
1976
Enigma
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll